Захист бізнесу онлайн: нова платформа для підприємців

Українські підприємці отримали новий інструмент для вирішення актуальних проблем. Міністерство економіки України презентувало сервіс експрес-голосування на онлайн-платформі «Пульс», яка дозволяє бізнесу висловлювати свою думку щодо основних перешкод у їхній діяльності. За задумом Міністерства, ця платформа стане важливим кроком для покращення комунікації між державними органами та підприємцями, особливо в умовах воєнного стану.

Кожна заявка, подана через платформу, буде розглядатися Радою з підтримки підприємництва при Президентові України. Це надає підприємцям можливість звертати увагу на системні проблеми та отримувати юридичну допомогу у складних питаннях.

За період тестування платформи підприємці найчастіше скаржилися на:
1) неправомірні дії державних органів;
2) непрозорість процедур та недостатність зрозумілих алгоритмів дій;
3) бездіяльність владних структур.

Досвід Об’єднання адвокатів ЦЕХ у сфері захисту бізнесу, підтверджує, що ці проблеми є типовими для українського господарювання. Наша команда адвокатів надає юридичну допомогу та здійснює захист бізнесу у випадках неправомірних дій з боку державних органів і підтримує підприємців у вирішенні конфліктних ситуацій. Адвокати Об’єднання ЦЕХ допомагають бізнесу захищати свої права, використовуючи всі можливі інструменти для діалогу з державними структурами.

Наші адвокати з кримінальних справ підтримують бізнес у питаннях правового захисту та допомагають уникнути або зменшити негативний вплив дій держави. Ми надаємо ефективні юридичні консультації для підприємців, щоб мінімізувати ризики та забезпечити стабільний розвиток бізнесу навіть в умовах кризових ситуацій.

Раніше адвокат по кримінальних справах розповів про вимагання неправомірної вигоди з метою впливу.